Nähdäksesi kaikki kohteeseen liittyvät tiedot ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Projektin kuvaus

Mitä, missä, milloin?


Kohteen sijoitusaika on päättynyt.


Ruutukasi Oy hakee lainaa asuntosijoituskohteen rahoitukseen Nurmijärven Kirkonkylässä. Haettavalle lainalle asetetaan vakuudeksi jälkipanttioikeus oston kohteena olevan asunto-osakeyhtiön osakkeisiin.

Kauppa asunto-osakkeista on jo tehty, ja kauppasumma maksetaan osissa. Lainaa käytetään osana Nurmijärvellä sijaitsevan As Oy Kalliotie 3, Nurmijärvi -nimisen yhtiön osakkeiden hankinnan rahoitukseen. Osakkeet on ostettu kotimaiselta kiinteistösijoitusyhtiöltä.

Ostettu taloyhtiö käsittää yhden kolmikerroksisen kerrostalon ja 24 asuinhuoneistoa. Kaikki asuinhuoneistot on tällä hetkellä vuokrattu.

Asuntojen koot vaihtelevat välillä 33–74 m² (1–3 h+k/kk). Huoneistoalaa on yhteensä 1.326 m². Talo on valmistunut vuonna 1978, ja se on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Vuonna 2016 on vesijohtojen runkolinja ja koko C-porras uusittu.

Nurmijärvi sijaitsee noin 30 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Henkilöliikenneyhteydet ovat hyvät, ja matka Helsinkiin taittuu noin 30 minuutissa. Nurmijärvi on 42 010 asukkaalla väkiluvultaan Suomen suurin kunta (Tilastokeskus, 2016). Se on muuttovoittokunta, jonka väkiluku on kasvanut erityisesti 2000-luvulla lapsiperheiden muuttaessa sinne pääkaupunkiseudulta. Nurmijärven suurimmat taajamat ovat Kirkonkylä, Rajamäki, Klaukkala ja Röykkä, ja naapurikuntia ovat Espoo, Vantaa, Tuusula, Hyvinkää ja Vihti.

Alla kuvia ostokohteena olevasta kerrostalosta.

Galleria

Projektiin liittyvät kuvat