Nähdäksesi kaikki kohteeseen liittyvät tiedot ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Projektin kuvaus

Mitä, missä, milloin?


Kohteen sijoitusaika on päättynyt.

Rahoitustavoite laskettiin 450 000 euroon.

Eerikkilä Resort -hankkeeseen kuuluva kiinteistöosakeyhtiö hakee vakuudellista lainaa Eerikkilän Urheiluopiston yhteyteen rakennettaville lomahuviloille.

Eerikkilä Resort on uusi korkeatasoinen ja ainutlaatuinen resort-alue, joka rakentuu perinteikkään Eerikkilän Urheiluopiston alueelle. Rakennettava kohde tullaan vuokraamaan Eerikkilän Palvelut Oy:n käyttöön pitkällä vuokrasopimuksella . Eerikkilä Resortin rakentaminen on olennainen osa Eerikkilän tulevaisuuden visiota, jolla vastataan kasvavaan kysyntään nykyisissä asiakaskohderyhmissä sekä luodaan kasvumahdollisuus uusille asiakaskohderyhmille.

Kohteen rakennuttajayhtiönä toimii Villa Building Oy. Eerikkilän Palvelut Oy hallinnoi ja vuokraa resort-alueen huviloita ja huoneistohotelleja. Vuokraaminen alkaa loppuvuonna 2017, ja lomahuoneistoja sekä huviloita tullaan vuokraamaan päivä-, viikko- ja kuukausipaketteina .

Resort-alue rakennetaan Eerikkilän Urheiluopiston omistamalle maa-alueelle. Eerikkilä on luonnonkaunis lomakohde, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen ja rentoutumiseen. Alue sijaitsee Tammelan kunnassa, Ruostejärven rannalla, ja sitä ympäröi kaunis ja monimuotoinen luonto kansallispuistoineen ja luonnonsuojelualueineen.

Eerikkilä Resort käsittää kaikkiaan kaksi huoneistohotellia ja 14 huvilaa, jotka rakennetaan yhteensä kolmessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan 16 lomahuoneistoa ja seitsemän huvilaa. Huoneistot ovat kooltaan 45 m² ja 64 m² ja huvilat 132 m² ja 190 m².

Hanke käynnistyi lokakuussa 2016 ensimmäisen huoneistohotellin sekä seitsemän huvilan rakentamisella. Ensimmäinen huoneistohotelli valmistuu syksyllä 2017 ja huvilat loppuvuodesta 2017.

1. vaihe

  • 5 kpl Polar 132 -huvilaa
  • 2 kpl Polar 190 -huvilaa
  • 8 kpl lomahuoneistoja 45 m² ja 8 kpl lomahuoneistoja 64 m²


1. vaiheen tavoiteaikataulu:

Lokakuu 2016: Huoneistohotellin ja huviloiden rakennustöiden aloitus
Syyskuu 2017: Huoneistohotellin valmistuminen
Joulukuu 2017: Huviloiden valmistuminen

Alla kuvia käynnissä olevalta työmaalta.

Alapuolella näkyvästä kuvagalleriasta löytyy lisää kuvia sekä kohteen suunnitelleen arkkitehdin tekemät havainnekuvat huoneistohotellista ja huviloista. Havainnekuvat ovat viitteellisiä.

Galleria

Projektiin liittyvät kuvat