Nähdäksesi kaikki kohteeseen liittyvät tiedot ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Projektin kuvaus

Mitä, missä, milloin?


Rahoituskierros on päättynyt.NH Nordic Oy hakee vakuudellista yrityslainaa kehityshankkeeseensa Helsingin Marjaniemessä. Lainalla rahoitetaan kahden ennakkoon varatun omakotitalon alkuvaiheen rakentamista.

Yhtiön omistamalle tontille rakennetaan kaksi korkeatasoista omakotitaloa avaimet käteen -periaatteella. Talot sijoittuvat yhdelle tontille (Kunnallineuvoksenkuja 6), joka on jaettu asuntojen kesken hallinnanjakosopimuksella. Molemmista taloista on jo tehty sitovat varaukset ja esisopimukset kiinteistökaupasta. Lopulliset kaupat tehdään kuluvan kevään aikana.

Design-Talo toimittaa talopaketin ja vastaa sen pystytyksestä. Rakentaminen on määrä aloittaa keväällä 2018, ja talot valmistuvat talvella 2018–2019.

Talot rakennetaan kahteen tasoon ja huoneistoalat ovat kummassakin 145,5 m². Asunnot ovat todella ilmavia ja valoisia, ja huonekorkeutta on parhaimmillaan yli viisi metriä. Suunnittelussa on panostettu pohjaratkaisun monikäyttöisyyteen, ja talot tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla. Lämmitysjärjestelmänä on maalämpö, yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi taloissa on koneellinen ilmanvaihto ja lämmöntalteenotto. Molemmilla asunnoilla on kaksi autopaikkaa, joista toinen on autokatospaikka. Lisäksi molempiin taloihin kuuluu oma varasto.


Arkkitehdin havainnekuvat kohteen olo- ja kylpyhuoneesta.

Galleria

Projektiin liittyvät kuvat