Nähdäksesi kaikki kohteeseen liittyvät tiedot ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Projektin kuvaus

Mitä, missä, milloin?


Rahoituskierros on päättynyt.


NH Nordic Oy hakee vakuudellista yrityslainaa rakennushankkeeseensa Espoon Friisilässä. Lainalla rahoitetaan neljän ennakkoon myydyn erillistalon rakentamista. Kohteen rakentaminen on jo käynnissä.

Tontille rakennetaan neljä erillistaloa kooltaan 149 m² ja 170 m². Pienemmät asunnot ovat kahdessa tasossa ja suuremmat kolmessa. Asunnot sijoitetaan tulevien asukkaiden jo omistamalle tontille Espoon Friisilässä, joka tullaan yhtiökokouksessa jakamaan asuntojen kesken 600 m²:n osuuksiin hallinnanjakosopimuksilla. Kaikista taloista on jo tehty sitovat kaupat.

Laina on tarkoitus käyttää kohteen rakentamiseen, ja vapauttaa yhtiön kohteeseen sijoittamia pääomia muun liiketoiminnan käyttöön. Kohteet rakennetaan avaimet käteen -periaatteella, joten rakentamisen alkuvaiheessa on projektille muodostunut kehityskustannuksia, joihin yhtiö on joutunut etupainotteisesti sitomaan yrityksen omia pääomia. Rahoitusjärjestelyllä parannetaan pääoman kiertoa ja vapautetaan kohteeseen sijoitettuja pääomia yhtiön muihin samanaikaisiin hankkeisiin.

Kohteen rakentaminen on aloitettu keväällä 2018 ja talojen on määrä valmistua loppuvuodesta 2018. Design-Talo toimittaa talopaketit ja vastaa niiden rakentamisesta. Asunnot ovat vaaleine sävyineen ilmavia ja valoisia. Olohuoneen kahden kerroksen korkuinen huonekorkeus luo avaruutta asunnon yhteisiin tiloihin. Suunnitteluratkaisuissa on pyritty tilojen monikäyttöisyyteen ja laadukkaisiin materiaalivalintoihin.


Kohteen rakentaminen on jo käynnissä.

Galleria

Projektiin liittyvät kuvat