Nähdäksesi kaikki kohteeseen liittyvät tiedot ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Projektin kuvaus

Mitä, missä, milloin?


Rahoituskierros on päättynyt.Oy TRÄ Kronor Ab hakee vakuudellista yrityslainaa rakennushankkeeseensa Tuusulan vuoden 2020 Asuntomessuille. Lainalla rahoitetaan kahdentoista Townhouse-tyyppisen asunnon rakentamista tulevalle Asuntomessualueelle.

Oy TRÄ Kronor Ab rakentaa Tuusulan vuoden 2020 Asuntomessuille 12 uuden tyyppistä asuntoa. TRÄ Kronor toimii hankkeen pääurakoitsijana ja vastaa koko urakasta tontin hankinnasta asuntojen myyntiin asti. Asunnot ovat kooltaan 87,5 m², 128,5 m² ja 135 m² ja suurimpien asuntojen yhteyteen rakennetaan autotallit. Tarkemman asuntoluettelon löydät sivun lopusta ladattavasta esitteestä.

Rakentamisen on tarkoitus alkaa rakennusluvan myöntämisen jälkeen vuodenvaihteessa 2018–2019, ja asunnot valmistuvat toukokuussa 2020. Kohde on osa Tuusulassa kesällä 2020 järjestettäviä Asuntomessuja. Asuntojen myynti on käynnistynyt syyskuussa, ja asunnoista viiteen on jo tehty varaus.

Talot tullaan toteuttamaan terveellisen rakentamisen periaatteita noudattaen: rakennusmateriaalina käytetään terveellistä liimatonta puuelementtirakennetta, ja asuntojen ilmanvaihto toteutetaan painovoimaisena, joka on koneellista ilmanvaihtoa luonnollisempi menetelmä. Terveelliseen ja kestävään puurakentamiseen nojaavien rakennusperiaatteiden uskotaan lisäävän asuntojen kiinnostavuutta potentiaalisten ostajien silmissä.

Haettava laina on käyttöpääomaa rakentamisen kustannuksiin, ja sillä vähennetään oman pääoman tarvetta. Asunnot rakennetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin yhtiö rahoittaa hankkeen suunnittelun lisäksi rakentamisen alkuvaihetta. Asuntojen ostajat rahoittavat pääosan rakentamisesta maksamalla asunnon kauppahinnan ennalta sovituissa erissä rakentamisen edetessä.Galleria

Projektiin liittyvät kuvat